новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК подкрепя проекта „Най-добрите лекари в София“

Днес, 12 април 2016 г. ще се проведе официалното обявяване на отличените медици във второто издание на проекта „Най-добрите лекари в София“ на Дарик радио с подкрепата на Банка ДСК.  В Националната галерия „Квадрат 500“ ще бъдат наградени 501 лекари в 42 специалности.

Проектът бе реализиран за първи през 2011 г. в градовете София, Пловдив и Варна. Създаден по уникална и утвърдена методология, проектът представя най-добрите лекари в основните медицински специалности. Лекарите попълват анонимна анкетна карта, в която посочват водещите трима специалисти в тяхната собствена специалност. За номинациите за 2015 г. са гласували над 1700 медици от 35 болници в столицата.

Като социално отговорна институция, която осъзнава ключовата роля на здравеопазването за общественото благосъстояние, Банка ДСК с радост прие отговорността да бъде партньор на проекта, чиято задача е да излъчи най-добрите лекари в София през 2015 г. Банка ДСК приветства провеждането на проект, чиято цел е да открои положителните примери, да запознае обществеността с най-добрите представители на лекарската професия – отличени чрез признанието на своите колеги.

Банка ДСК вярва, че проектът, който отличава най-добрите професионалисти сред лекарите, е само един от начините за връщане на доверието в българската здравна система, в това, че хуманният императив на Хипократовата клетва, който определя същността на лекарската професия, не е само пожелание, а сърцевината на българската медицинска клинична етика.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon