новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК предлага нова услуга в платформата за електронно банкиране

Потребителите на ДСК Директ вече могат да платят пълно, частично или авансово своята сметка към Глобул. Освен това имат възможност да увеличат кредитния си лимит и да платят за включване на услугата роуминг. Чрез ДСК Директ може да се зареди също и b-connect карта с 5, 15, 25 или 40 лева.

Клиентите на Банка ДСК, ползващи платформата за електронно банкиране ДСК ДИРЕКТ, са вече над 20 000.

Услугата ДСК ДИРЕКТ, съчетаваща  в себе възможността за банкиране по телефона, чрез Интернет и SMS, за кратко време спечели доверието на клиентите на Банка ДСК. Основното предимство е, че едни и същи средства са налични през всички канали 24х7 и на секундата.

Чрез ДСК ДИРЕКТ клиентите получават възможност да ползват и нови, специално разработени за ползване чрез електронни канали на Банката, продукти:
Най-голямото удобство на ДСК ДИРЕКТ е, че клиентът може да избира по всяко време между различните способи за отдалечено банкиране:
Интернет портал
Call Center 0700 10 375
SMS услуги
Спестовна компонента
Специално улеснение за клиентите, желаещи да спестяват, е спестовна компонента към разплащателна сметка: от средствата по разплащателната сметка могат да се отделят средства, без ограничения в сумата, които се олихвяват с по-висока лихва, и не се събират такси за прехвърляне на средствата от разплащателната сметка в нейната допълнителна част .
Виртуалната карта
Виртуалната карта е специално създадена за плащане в Интернет.
Тя предоставя предимствата на кредитна карта при плащания в интернет, но без годишни такси и обезпечения.


12. 10. 2006 г.      Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon