новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК предлага услугата кеш бак (cash back) в малките населени места

Банка ДСК обогатява практиките си на корпоративна социална отговорност с въвеждането на улеснения за клиентите си в малките населени места.
Масовата практика е получаването на заплати, пенсии, помощи за безработни и майчинство да става чрез банкова карта. Тази практика понякога е свързана със затруднения за теглене на пари в брой в малките населени места, където няма клон на банка или банкомат.
В грижата си за всички свои клиенти и създавайки удобство за своите картодържатели в селата, като им спестява разходите за пътуване до друго населено място, Банка ДСК започва да предлага услугата теглене на суми в брой при покупка при търговец  в някои от малките населени места.
Какво представлява услугата?
Инсталираните ПОС терминални устройства на Банка ДСК в съответни търговски обекти в населеното място позволяват заедно с плащането на закупената стока чрез него да се изтеглят и до 50 лева в брой за всяко плащане с банковата карта.
При плащане на стока с банкова карта на ПОС, Банка ДСК не удържа никакви такси от своите картодържатели, а при теглене на пари в брой, таксата е по-ниска от тегленето от банкомат. Допълнително тази услуга позволява тегленето на „нестандартни” суми, които от банкомат не могат да се изтеглят (например 12,53 лв.)
Кметовете на населените места, където се предлага услугата, имат грижата да информират жителите на населеното място по подходящ начин за адреса на магазина с ПОС, откъдето могат да теглят пари в брой при покупка.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon