новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК призовава на тенис корта банковия и финансов свят

Рекорден брой (64) претенденти за купата на най-популярната банка в България

За девети път Банка ДСК призовава на тенис корта банковия и финансов свят на България.
Традиционният турнир по тенис за купата на Банка ДСК ще се състои на 2 и 3 октомври (събота и неделя) т.г. от 9.30 ч. и е по двойки (отделно мъжки и женски). Негов гостоприемен  домакин тази година ще бъде тенис клуб „Дипломат” в  Горна баня.
Рекорден брой приятели на тениса – 64 мъже и  жени от 29 банки, пенсионно-осигурителни компании,  застрахователни дружества, небанкови финансови институции, одиторски и рейтингови фирми във финансовата сфера от София, Пловдив, Варна, Враца, Велико Търново и Плевен вече са заявили своето желание за участие в „банковия Уимбълдън”.
Освен купи от Банка ДСК, призьорите ще получат спортни награди и от мултинационалната компания FIS – съорганизатор на деветото „издание” на турнира. Fidelity Information Services (FIS) e най-големият доставчик в света на информационни технологии в банковата и финансовата сфера. Тя има клиенти в 98 страни по света, поддържа свои офиси в 44 от тях и разполага с над 30 000 служители. 
ІХ традиционен турнир по тенис за купата на Банка ДСК ще се състои със спомоществователството и на винарската изба „Терра Тангра”, пивоварната „Карлсберг- България” и минерална вода „Княжевска”.  

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon