новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК пусна нови за България спестовно-инвестиционни продукти

Банка ДСК първа на родния пазар предлага на своите клиенти два нови спестовно-инвестиционни продукта ¬ Смесен депозит „ДСК Везни" и Смесен депозит „ДСК Ефект", съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
Смесеният депозит „ДСК Везни" е съчетание между срочен депозит в Банка ДСК и инвестиция в Договорен фонд на „ДСК Управление на активи".
Смесеният депозит „ДСК Ефект" е уникален за българския банков пазар и представлява комбинация между три продукта на финансовата група ¬ срочен депозит в банката, инвестиция в Договорен фонд на „ДСК Управление на активи" и осигуряване в Доброволен пенсионен фонд на ПОК „ДСК-Родина".
Срочните депозити се откриват за срок от 6, 12, 24, 36 и 60 месеца в левове, евро и щатски долари, като минималната сума от 1 000 единици. Освен стандартните лихвени проценти по депозитите, клиентите получават и допълнителен лихвен бонус до 0,30%.
С тези продукти Банка ДСК предлага на клиентите си със свободни средства нова, съвременна форма за спестяване и увеличаване на парите им, при която се съчетава оптимална възвращаемост на средствата с умерен риск, коментираха от банката.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати