новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК спечели престижната награда «Златен портфейл» на Дарик радио - Агенция Фокус

 

Банка ДСК спечели престижната награда «Златен портфейл» на Дарик радио в категорията "Мениджмънт на финансови компании" за 2005 г.
Връчвайки приза на председателя на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова, експертното жури обяви, че наградата се връчва затова, че Банка ДСК в продължение на години се изявява като най-добре развиваща се банка в България, а в началото на 2005 г. заема и първо място по активи в банковата система. Освен това, тя много успешно се е интегрирала в голямата унгарска финансова група ОТП. Банка ДСК се отличава и с голямото разнообразие на своите продукти и иновативност при стартирането на застрахователни и лизингови дружества, и на договорни фондове.
Приемайки "Златния портфейл", Виолина Маринова подчерта, че наградата е признание за доказано успешното развитие на Банка ДСК, която е ядрото на група от дружества с различен и взаимодопълващ се профил. Главният изпълнителен директор на Банка ДСК изрази благодарността си за връчената награда. Тя изтъкна, че това е и награда за нарастващото семейство на Банка ДСК, която продължава да се развива като непрестанно модернизираща се и динамична финансова институция.
В същата категория бяха номинирани и получиха специални грамоти инвестиционните посредници "Елана" и TBI .

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon