новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК стартира кампания по потребителски кредити

 Найден НЕДЯЛКОВ
 
Клиентите могат да се възползват от нея до края на октомври
Банка ДСК стартира промоционална кампания по новоразрешавани стандартни потребителски кредити в левове и евро. Те трябва да бъдат обезпечени с поръчителство или със залог на вземане върху работна заплата или пенсия. Промоционалните условия са в сила до 31 октомври 2008 г. включително.
Намаление
Промоцията на кредитната институция с главен изпълнителен директор Виолина Маринова се изразява в намалена наполовина от обичайната административна такса за обслужване на кредита, която ще възлиза на 1% върху размера на разрешения кредит, минимум 40 лв. или 20 EUR. Банка ДСК няма да събира и такса за предсрочно погасяване със собствени средства след първата година от срока на кредита.
Срок
За да може да се възползва от промоцията, преписката на кредитоискателя трябва да бъде заведена най-късно до края на октомври тази година, а кредитът да бъде усвоен най-късно до 6 ноември 2008 г. Към края на юни 2008 г. Банка ДСК заема второ място по активи в България, като управлява средства за близо 8.4 млрд. лв. Печалбата й за първите 6 месеца възлиза на 117.8 млн. лв.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon