новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК стартира промоционална кампания по нови стандартни потребителски кредити

Банка ДСК стартира от 18 август промоционална кампания по новоразрешавани стандартни потребителски кредити в лева и евро. Те трябва да бъдат обезпечени с поръчителство или със залог на вземане върху ра-ботна заплата или пенсия. Промоционалните условия  са в сила до 31октомври 2008 г. включително

Промоцията се изразява в намалена на половина от обичайната административна такса за обслужване на кредита, която ще възлиза на 1% върху размера на разрешения кредит, минимум 40 лв. или 20 евро. Банка ДСК няма да събира и такса за предсрочно погасяване със собствени средства след първата година от срока на кредита. 

За да може да се възползва от промоцията, преписката на кредитоискателя трябва да бъде заведена най-късно до 31.10. 2008 г., а кредитът да бъде усвоен най-късно до 6 ноември 2008 г. вкл.

Промоционалната кампания не се отнася за стандартни кредити, предоставяни по реда на кредитни програми "ДСК Престиж Плюс", "ДСК Престиж", "ДСК Лидер", Програма за кредитиране на микро, малки и средни предприятия, и за клиенти на Банката „ДСК Практика”, "ДСК Мениджър" и "ДСК Професионалист".

За допълнителна информация,
Банка ДСК е на Ваше разположение 24 часа в денонощието,
7 дни в седмицата, на телефон: 0700 10 375 (на цената на един градски разговор)
или call_center@dskbank.bg

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon