новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК със специалната награда "Банка на 2010 г."

Банка ДСК заслужи специалната награда „Банка на 2010 година” в банковата класация на в. „Пари”

 
Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова получи купа  и почетната грамота за специалната награда от Лилия Апостолова, изпълнителен директор и главен редактор на в. „Пари”.
Банка ДСК заслужи най-високото отличие като най-стабилната банка през миналата кризисна година, която е продължила да кредитира реалната икономика и в частност корпоративния сектор, без да прави компромиси с качеството на своя кредитен портфейл. В аргументацията на журито се изтъква също, че Банка ДСК е показала ясен и последователен ангажимент към подобряването на бизнеса и обществената среда у нас, лидерство в отношенията с държавата и регулаторните органи, визионерство във финансовия сектор и социална активност.
Приемайки наградата, г-жа Виолина Маринова изрази своето голямо задоволство от високото признание и подчерта, че специалната награда на в. «Пари» е постигната с усилията на всички служители на Банка ДСК в цялата страна.
Тазгодишната класация на националния бизнес всекидневник, част от шведската медийна компания Bonnier Group, се основава на нова методология, изготвена от международната инвестиционна компания „Ориенс”, и на оценката на експертното  жури на професионалисти с богат финансов опит.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon