новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК със специална дарителска платформа в ДСК Директ в подкрепа на SOS Детски селища България

За четвърта поредна година  Банка ДСК продължава дългосрочната си подкрепа към  SOS Детски селища България. Следвайки принципите на  корпоративната социална отговорност, Банка ДСК се стреми да приобщи и клиентите си към благородната мисия да помогнем на децата да сбъднат мечтите си.
Тази година Банка ДСК създаде специална дарителска платформа в платформата си за интернет банкиране ДСК Директ. Целта на проекта е да се предостави възможност на граждани и бизнес клиенти бързо и лесно да и извършват дарения, подкрепяйки различи каузи и инициативи на децата от SOS Детски селища България. Новата функционалност предлага на клиентите достъпна и облекчена процедура при обработване на трансакциите, включително и освобождаване от такса. В момента потребителите на ДСК Директ имат възможност да се присъединят към две от благородни инициативи на SOS Детски селища България: „Клуб SOS Приятел” и „Бъдеще и за тях”.

В края на 2010 година Банка ДСК стана SOS златен корпоративен семеен спонсор, поемайки траен ангажимент да се грижи за две семейства, в които растат 11 деца, лишени от подкрепата на родителите си - по едно в SOS детските селища в Трявна и в Дрен.

Семействата, които Банкa ДСК „осинови”, са специални за SOS Детски селища България – това са SOS семейства, в които за децата се грижат SOS семейни двойки. Помощта на Банката е насочена към осигуряването на средства за храна, облекло, обувки, учебни пособия, почистващи и перилни препарати, играчки и медикаменти на децата. Подкрепата на Банкa ДСК като SOS корпоративен семеен спонсор не се изразява единствено във финансовото подпомагане. В рамките на спонсорството се проведоха редица инициативи, които дадоха възможност на Банката и нейните служители да изградят позитивна връзка с децата, ставайки съпричастни към нуждите им, към проблемите на тяхното развитие и израстване, за да могат да изживеят пълноценно детството си и да имат шанс за успешно бъдеще.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon