News image

Банка ДСК с нова версия на мобилното си приложение DSK Smart за мобилни устройства с операционна система iOS

Уважаеми клиенти,

От 11.01.2016 г.  потребителите на мобилното приложение на Банка ДСК DSK Smart могат да се възползват от новата му версия. С приложението DSK Smart на Банка ДСК за мобилни устройства клиентите на Банката банкират удобно и лесно, дори когато са в движение. Потребителите на приложението получават достъп до средства си, имат на разположение карта на най-близките банкомати или банкови офиси, получават актуална информация за обменните курсове, могат да използват вградения валутен калкулатор, както и да нареждат преводи към трети лица чрез допълнителна идентификация – Token устройство в комбинация с автоматично инсталиран сървърен сертификат.
Новата версия 3.0.0 на DSK Smart за мобилни устройства с операционна система iOS е пригодена както за мобилни телефони, така и за таблети, като заменя изцяло приложението DSK Smart HD, чието поддържане се преустановява.
Поради генералните промени на дизайна и функционалностите на DSK Smart, клиентите, които ползват приложението, трябва да направят перегистрация чрез Клиентски номер и Код за сигурност само при първото логване в приложението.

Банка ДСК с нова версия на мобилното си приложение DSK Smart за мобилни устройства с операционна система iOS

Информация за Клиентския номер и Кода за сигурност можете да откриете в ДСК Директ в меню Смарт приложения. Версия 3.0.0 на DSK Smart за мобилни устройства с операционна система iOS вече е налична в App Store, откъдето може да я свалите безплатно.
Повече информация за мобилните приложения на Банка ДСК може да намерите на корпоративния сайт на банката на dskbank.bg.

Още новини