новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК с нова промоционална кампания

„ДСК Темпо” предлага за първите три месеца промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката
От днес започва национална промоционална кампания „ДСК Темпо” по срочни депозити в лева на банка ДСК.
От промоцията могат да се възползват всички пълнолетни лица - нови и настоящи клиенти на ДСК. Минималната сума за откриване на срочен депозит ДСК Темпо е 300 лева, а срокът за включване в промоцията е до 9 септември включително.
За първите три месеца клиентът получава промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката. За суми между 300 лв. и 9 999, 99 лв., лихвата възлиза на 8% на годишна база, за суми между 10 000 лв. и 24 999,99 лв – 9% годишно, а за суми от и над 25 000 лв. – 10% годишно. През тези първи три месеца на договорения срок се допуска довнасяне на суми по всяко време.
Впоследствие клиентите имат възможност да се възползват от друг промоционален продукт - срочен депозит с нарастваща лихва „ДСК Спектър плюс” за 9 месеца, които са разделени на три периода по три месеца и се олихвяват с по-високи лихвени проценти от тези за стандартния депозит „ДСК Спектър”. Така например, през първия тримесечен период лихвата е с бонус 1% и достига 4, 65% на годишна база, през вторите три месеца – бонусът отново е 1%, а лихвата - 4,95% годишно, а през последните три месеца лихвеният процент достига 9,25% годишно, при включен бонус в размер на 2%.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon