новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с нови промоции

 
Първата е насочена към притежателите на дебитни и кредитни карти Visa, а втората е по новоразрешавани кредити в лева и евро за микро, малки и средни предприятия
Банка ДСК започва от 1 септември 2008 г. промоционална кампания, насочена притежателите на дебитни и кредитни карти Visa. До 31 октомври 2008 г. картодържателите ще ползват промоционалните условия при плащане на ПОС при търговец.
Промоцията се изразява във възстановяване по сметките на клиентите на 2% от общата стойност на направените от тях транзакции с картите Visa през предходната седмица на ПОС при търговец. Промоцията е в сила при условие, че клиентите са извършили минимум две транзакции с карти Visa, независимо от стойността на операциите. Всяка седмица в сряда сумата ще бъде превеждана по сметката на клиента с основание на превода - „Бонус от Банка ДСК”.
Този бонус няма да се отнася за транзакции, извършени в интернет сайтове за залагания или свързани със зареждане на микросметки в epay.bg.
Също от днес започна промоционална кампания на Банка ДСК по новоразрешавани кредити в лева и евро за микро, малки и средни предприятия. Те получават отстъпка в размер на 50% от таксата за разглеждане на искането за кредит.
Тази промоция е валидна за клиенти, които са подали своите документи за искане на кредит през периода 1 септември – 31 октомври 2008 г.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon