новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с ново отличие

Банка ДСК беше наградена на Card Payments Forum Sofia 2015, който се проведе за трети път от b2b Magazine.

Тази година наградата за картов продукт на потребителите се определи не с онлайн гласуване на сайта на b2b Magazine, а чрез анкета с журналисти, които пишат на финансова тематика. Представителите на медиите са оценили като най-популярен сред потребителите мобилното приложение DSK Smart  на Банка ДСК.
Пенчо Савов, директор „Банкови карти и електронно банкиране” в Банка ДСК, представи предимствата на приложението DSK Smart на Банка ДСК. То е предназначено за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows 8 (таблети и смарт-телефони). Приложението се използва от над 30 000 потребители - динамични хора, които имат по всяко време достъп до услугите на Банката. На потребителите на DSK Smart се предоставя индивидуална банкова информация и достъп до техните разплащателни сметки, депозити и кредити, както и подробна информация за постъпления и направени преводи, възможност за извършване на преводи между лични сметки, дори и в различни валути, за плащане на задължения за комунални разходи. С DSK Smart клиентите на ДСК могат да извършват плащания към над 100 комунални доставчика в страната бързо и удобно, докато пътуват в метрото или чакат на опашка.

Притежателят на DSK Smart освен достъп до своите средства, открива на картата най-близките до местоположението си банкомати или банкови офиси, получава актуална информация за обменните курсове и ползва вградения валутен калкулатор. При използване на тоукън устройство,  в DSK Smart стават достъпни запазените бланки за преводи към трети лица, създадени през Интернет канала ДСК Директ. Подобни преводи могат да се излъчват през DSK Smart след подпис чрез тоукън устройството.

Шестте версии на DSK Smart - за телефони и таблети с операционни системи iOS, Android и Windows 8, са напълно безплатни и са достъпни в iTunes AppStore, Google Play и Windows Store.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon