новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с номинация за „Най-добра компания” на Европейската бизнес асамблея

Банка ДСК е номинирана за престижната международна награда в сферата на качеството и управлението - „Най-добра компания”. Ръководителят на отличената компания ще бъде удостоен със званието „Най-добър мениджър на годината.  Компании с доказан бизнес авторитет, ефективно управление и професионални постижения  ежегодно се избират от международният комитетът „Сократ”, част от Европейската бизнес асамблея.
Тази оценка за високите успехи на Банка ДСК е поредното международно признание за институцията след наградата „Най-добра Банка в България за 2013” на британското списание „Юромъни” и отличието „Най-добра интернет банка в България за 2013 г." на авторитетното нюйоркско списание Global Finance.

Критериите за оценка  са основани на отчитане на високи резултати по следните показатели: привличане на инвестиции, развитие на  високи технологии, качество и методи за професионално и съвременно управление на персонала. 
Финалната селекция на компаниите, претендентите за наградата на Европейската бизнес асамблея, е извършена след обстойно проучване, проведено от центровете й за аналитични изследвания в Обединеното кралство.

През декември в Оксфорд, в присъствието на световноизвестни  финансисти, държавници, дипломати, ръководители на търговски камари, представители на бизнес асоциации и професионални организации от Европа, Азия и Африка,  ще бъдат представени резултатите от проучването, ще бъде обявено името на най-добрата компания и ще бъдат връчени ежегодните награди „Постижения 2013”. 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon