новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК с промоционална кампания по нови потребителски кредити

 
Промоцията се изразява в намалена на половина от обичайната административна такса за обслужване на кредита
Банка ДСК започва от 18 август промоционална кампания по новоразрешавани стандартни потребителски кредити в лева и евро. Те трябва да бъдат обезпечени с поръчителство или със залог на вземане върху работна заплата или пенсия. Промоционалните условия са в сила до 31 октомври 2008 г. включително.
Промоцията се изразява в намалена на половина от обичайната административна такса за обслужване на кредита, която ще възлиза на 1% върху размера на разрешения кредит, минимум 40 лв. или 20 евро. Банка ДСК няма да събира и такса за предсрочно погасяване със собствени средства след първата година от срока на кредита.
За да може да се възползва от промоцията, преписката на кредитоискателя трябва да бъде заведена най-късно до 31.10.2008 г., а кредитът да бъде усвоен най-късно до 6 ноември 2008 г. включително.
Промоционалната кампания не се отнася за стандартни кредити, предоставяни по реда на кредитни програми "ДСК Престиж Плюс", "ДСК Престиж", "ДСК Лидер", Програма за кредитиране на микро, малки и средни предприятия, и за клиенти на Банката „ДСК Практика”, "ДСК Мениджър" и "ДСК Професионалист".

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon