новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК с четири престижни награди на сп. Finance Central Europe

Банка ДСК е обявена от авторитетното списание Finance Central Europe за „Най-добра банка в България 2006 г.”, „Най-добра банка за България по активи 2006 г.”, и „Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г.”. Списанието обяви г-жа Виолина Маринова, Главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на УС,  за „Банкер на годината за България 2006 г.”
Четирите награди на Finance Central Europe са поредното признание не само за ефективността на Банка ДСК, която задава стандарти в банкирането, но и за личния принос на Виолина Маринова за успешното развитие на институцията.
Ранг-листата, която списанието публикува, се основава на анализи на годишното представяне на банките и референции от консултантски агенции.
Finance Central Europe, издавано в Лондон, е първото специализирано списание, посветено само на пазарите в Централна и Източна Европа.  То се чете от най-влиятелните личности, вземащи икономически и политически решения не само в региона, но и в целия свят.
 
Finance Central Europe поддържа класация на 100-те най-добри банки в Централна и Източна Европа по показателите активи, капитал, обща печалба, възвръщаемост на активите и възвращаемост на собствения капитал. Британското списание е вярно на високи редакционни принципи на безпристрастна обективност и задълбочен анализ на новите икономики в Централна и Източна Европа.

19 юни 2006 г. Банка ДСК

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon