новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК - партньор на международния фестивал за съвременен танц SOFIA DANCE WEEK

Шестото издание на международния фестивал за съвременен танц SOFIA DANCE WEEK, който се провежда от 5 до 19 октомври в София с подкрепата на Банка ДСК, представя на българската публика  най-актуалното от българската  и международната танцова сцена. Събитието е структуриранo в отделни модули, които включват и детски спектакли и ателиета, обединени в детски модул. Целта на детския модул е да въведе най-младата аудитория в многообразието от форми и стилове на съвременния танци, възлагайки им различни роли – на артисти, зрители и хореографи.
В рамките на детския модул  вече се проведоха две танцови работилници за деца и младежи на възраст между 7 – 18 години. Танцовата работилница „Старт” на Банка ДСК на 29.09.2013 г. с хореограф Ина Гергинова даде възможност на участниците за първи стъпки към задълбочаването на комуникацията със собствените им тела в контекста на съвременния танц. Провелата се на 02.03.10.2013 г. танцова работилница „Тийн” на Банка ДСК за младежи от 14 до 18 годишна възраст запозна младежите с основни движения от хип-хоп и стрийт танците, съчетани в лека хореография с помощта на професионалиста в областта Пламен Андреев-Пачо.
Младите хора са традиционно във фокуса на дейностите на Банка ДСК, като част от мисията й на социално отговорна институция. Подкрепата за събитието е продиктувана от разбирането на ръководството на Банката, че събуждането на интереса към качественото изкуство в младите хора, подпомагането на техния контакт с него  и изграждането на добър вкус, е не само отговорност на  институцията, но и продължаване на вече създадена добра практика.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon