новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК - с нови условия за срочния депозит "ДСК Темпо"

Кампанията с основен апел „За тези, които не обичат да чакат” ще продължи пет седмици
Банка ДСК обяви национална напомняща маркетингова кампания по срочния депозит „ДСК Темпо” в лева и евро за физически лица. Кампанията с основен апел „За тези, които не обичат да чакат” ще продължи пет седмици.
Банката предлага четиримесечните срочни влогове в лева и евро «ДСК Темпо». Титуляр на депозита може да бъде всяко пълнолетно физическо лице, като минималните суми за неговото откриване са 1 000 лева или 1 000 евро. Промоцията по 4-месечния „ДСК Темпо” е удължена с един месец и ще бъде вече в сила до 30 април т.г. Промоционалната лихва е 8,25% при депозит за суми от 1 000 до 99 999, 99 лева и съответно 6.25 процента, ако тези суми са в евро.
Новото е, че за по-големи суми – от и над 100 000 лева или от и над 50 000 евро, лихвеният процент става по-висок – съответно 9,25% и 7,25%.. Тази промоционална лихва влиза в сила от 17 март т.г., но важи и за депозити „ДСК Темпо”, открити през периода от 19 януари до 16 март 2009 г.
В края на срока на влога промоционалната лихва се изплаща чрез капитализиране. Всеки клиент има право да открива и поддържа в Банка ДСК максимум по един четиримесечен срочен влог в лева и евро.
Довнасяне на суми към този вид депозит се допуска по всяко време, докато частичното теглене на суми не е разрешено.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon