новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ОТП и услугата "Частно банкиране" с награди в престижен международен конкурс

Заслужено признание и високо отличие  от авторитетни британски списания от Financial Times Group

Банка ОПТ и нейното направление "Частно банкиране" бяха отличени с призовете  "Най-добрата частна банка в Унгария" и "Най-добрата частна банка в Централна и Източна Европа през 2013". Наградата е трета поред за ОТП Частно банкиране след 2010 и 2011 година.

Признанието на престижното списание идва след прецизен анализ и оценка на финансовите резултати на всички участници и тенденциите на пазара. Особено внимание  е отделено на развитието на показателите за ефективност и устойчивост на бизнеса. Участниците се оценяват най-вече в областта на структурирането на инвестиционните консултации, управлението на риска и усилията за постигане на доверителни взаимоотношения между банковите консултанти и техните клиенти.

ОТП Частно банкиране се ползва с доверието на приблизително 19 000 клиенти и управлява техните активи, като значително увеличава размера на пазарния си дял в Унгария. Заедно с Частното банкиране  на всички дъщерните дружества от Група ОТП, общият брой клиенти на Частно банкиране достига до 37 000, като общият размер на управляваните активи е почти 4 милиарда евро за Централна и Източна Европа.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon