новини
Новини и уведомления
News image

Банков сайт стана част от корпоративен дизайн – в. КЕШ

Банка ДСК обнови сайта си, който е част от корпоративния дизайн на ОТП, съобщи Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на финансовата институция.
"Сайтът е устроен така, че всеки трябва да се идентифицира към коя целева група принадлежи и да открие своята секция и да се ориентира в продуктите и услугите. Дизайнът и съдържанието на сайта са ориентирани към младите хора. Страницата има отделна секция "Тийн финанси". Ще имаме онлайн игри, съвети как да се пазарува, как могат да се спестяват пари", обясни Маринова.
Тя посочи, че на банката є предстои въвеждането на съвременна интегрирана платформа за електронно банкиране, чрез която клиентите ще могат от всяко място и по всяко време да имат достъп до сметките си - по интернет, по телефона, през банкомат.
На 5 ноември в Будапеща в изключително тържествена атмосфера в Националната опера д-р Шандор Чани, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ОТП, връчи наградата "Андраш Фай" на Виолина Маринова. Българската банкерка беше удостоена с престижното отличие по повод Световния ден на спестовността "за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП". Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното є участие във финансовите успехи на Банка ДСК и заради организационната и ръководната є роля в консолидацията на банката през 2003 г. През 1984 г. Банка ОТП учредява награда с плакет в памет на Андраш Фай - бащата на спестовното движение в Унгария. Изключителна фигура от ерата на реформите в Унгария през XIX в., Андраш Фай е създател на историческия предшественик на Банка ОТП - Първа пощенска национална спестовна каса, която започва да работи през 1840 г.

Автор: Петя СТОЯНОВА

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon