новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Благодарствено писмо на SOS Детски селища България до Банка ДСК за възможността през банкоматите на Банката да се правят дарения към SOS Детски селища

Екипът на SOS Детски селища България благодари на Банка ДСК за предложената нова възможност от края на миналата година да се правят дарения през банкоматите на Банката към SOS Детски селища

Благодарим и на всички картодържатели, ползвали банкомат на Банка ДСК, които по време на тегленето дариха 1 лев за нашата кауза. Вярваме, че примерът им ще бъде последван от стотици хиляди граждани, които желаят да дарят частица от доброто, което носят в себе си,за да има пълен с обич дом за всяко дете.

Събраните средства постъпват по сметка на SOS Детски селища България и се разпределят по проекти на организацията за осигуряване на семейство и здравословна среда за развитието и израстването на над 500 лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да загубят закрилата на своите родители.

Даренията през банкоматите са само един от начините, по които Банка ДСК подкрепя SOS Детски селища. Банката е корпоративен семеен спонсор на две SOS приемни семейства от Трявна и Перник, служителите й се чувстват ангажирани със съдбата на тези семейства, а семействата се чувстват не просто финансирани, а обгрижени.

Благодарим на Банка ДСК, че прави света едно по-добро място. Ние вярваме, че добрата компания предлага отлични продукти и услуги, а великата компания прави всичко това и се стреми да направи света едно по-добро място.

Пламен Стоянов
Национален изпълнителен директор

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon