новини
Новини и уведомления
News image

Българска фондова борса спечели голямата награда „Златен портфейл“ на Дарик радио - Insurance.bg

 

Призьорите в другите категории са Банка ДСК, община Каварна и фонд „Новатор“
Българска фондова борса спечели голямата награда „Златен портфейл“ на Дарик радио в оспорвана конкуренция с исландския милиардер Тор Бьорголфсон и Нова телевизия. Отличията бяха връчени на официална церемония днес.
В категория „Мениджмънт на финансови компании“ отличието отнесе Банка ДСК. Другите номинирани бяха „Елана“ и TBI.
Община Каварна спечели „Златен портфейл“ в категория „Публично-частно партньорство“ в надпревара с общините Банско и Панагюрище.
За „Инвеститор на годината“ портфейла взе фонд „Новатор“, който е собственост на Тор Бьорголфсон. Номинирани бяха и „Митал стил“, и „Телеком Аустриа“.
Журито, направило трудния избор, е с председател Георги Ганев – директор на Центъра за либерални стратегии, и с членове Александър Божков – съпредседател на Центъра за икономическо развитие, и Лъчезар Богданов – директор на анализаторското звено на „Индъстри уоч“.
Тази година Дарик радио даде и три специални награди, обявени духовито от Александър Божков.. Първата е „Едно в три“ - професия министър. Получи я Николай Василев затова, че „за пет години обиколи три министерства и никой не може да го изгони от Министерски съвет“. Вторият специален „Златен портфейл“ - „Три в едно“, беше даден на Румен Овчаров за това, че „обедини три министерства в едно“. Третото отличие в тази категория - „Три от три“, отиде при Сашо Дончев. Той получи наградата  за това, че „обедини три бизнеса – газова мрежа, търговия с емисии, а се чува, че щял да прави и телекомуникационна мрежа“,  подчерта Божков.
Отличените получиха специални дипломи и по един кожен (а не златен) портфейл, в който имаше 50 лв. ваучер за покупки в „Мосю Бриколаж“.


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon