новини
Новини и уведомления
News image

Виолина Маринова бе удостоена с престижна награда

Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата „Андраш Фай” за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на Банката.

През 1984 г. Банка ОТП учредява награда с плакет в памет на Андраш Фай – бащата на спестовното движение в Унгария.  Изключителна фигура от ерата на реформите в Унгария през XIX в., Андраш Фай е създател на историческия предшественик на Банка ОТП – Първа Пещенска национална спестовна каса, която започва да функционира през 1840 г.

Наградата бе връчена в изключително тържествена атмосфера от д–р Шандор Чани, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ОТП, по повод Световния ден на спестовността, който беше отбелязан на 5 ноември в Будапеща.

Наградата, връчена на Виолина Маринова, е поредното признание за особено високите резултати, постигнати от Банката при изпълнението на трансформационната програма на Банка ОТП, приета след приватизацията на Банка ДСК през 2003 г.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon