новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Виолина Маринова получи наградата на ОТП за шеф на най-добър трезор - в. Монитор

Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата "Андраш Фай" за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП, съобщиха от Банка ДСК. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на банката.
През 1984 г. Банка ОТП учредява награда с плакет в памет на Андраш Фай - бащата на спестовното движение в Унгария. Изключителна фигура от ерата на реформите в Унгария през XIX в., Андраш Фай е създател на историческия предшественик на Банка ОТП - Първа пещенска национална спестовна каса, която започва да функционира през 1840 г.
Наградата, връчена на Виолина Маринова, е поредното признание за особено високите резултати, постигнати от банката при изпълнението на трансформационната програма на Банка ОТП, приета след приватизацията на Банка ДСК през 2003 г., казват още от унгарската банка.

Автор: Чавдар ЦОЛОВ


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon