новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Виолина Маринова с юбилей

         
На 6 август Виолина Маринова, председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Банка ДСК, отпразнува своя 60-годишен юбилей. Професионалният й живот е свързан изключително с институцията Банка ДСК, която управлява от 2005 г. и в която работи повече от 40 години.
Самата тя признава годините, в които Банка ДСК е унгарска собственост, за вододел в кариерата си, тъй като е получила ценен опит, прилагала е добри практики на европейско банкиране и е ръководила множество проекти, свързани с унифицирането на стандартите на банковата група.
Тази посветеност на работата, превръщането на развитието и просперитета на Банка ДСК в кауза за г-жа Маринова, не остава незабелязано от родни и чуждестранни експерти и издания, които я удостояват с множество награди.
На отбелязването на рождения ден рисъстваха всички служители на Централно управление на Банка ДСК, нейният мениджмънт, както и гости от управлението на Банка ОТП.
Г-н Шандор Чани, Председател и Главен изпълнителен директор на Банка ОТП, изтъкна в своето приветствие: ”Присъствието на целия мениджмънт на Банка ОТП на личен празник е безпрецедентно. Всички дойдохме в София, за да удостоим със своето внимание Виолина.
В своя повече от 20-годишен опит като мениджър най-голямата грешка, която съм допускал, е, че не разпознах успешния мениджър в нейно лице и не я направихме веднага главен изпълнителен директор на нашата дъщерна банка в България.
През годините, в които работим заедно, Виолина имаше винаги аргументирана позиция. Дори тя да противоречеше на първоначалните ни намерения, нейната експертиза, основана на опит и познаване на спецификите на пазара, във всички случаи ме мотивираше като арбитър да се произнеса в полза на нейните предложения.„
В непресторената и неформална атмосфера на празненството г-н Чани връчи на г-жа Маринова договор за продължаване на ангажимента й като Главен изпълнителен директор на една от най-добрите банки в групата на ОТП до 2018 г. като оценка за професионалните й и личностни качества на ефективен мениджър.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon