новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Високо признание за Банка ДСК в големия конкурс „Европейски бизнес награди”

                
           
Банка ДСК  бе избрана да представлява България в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост” в големия престижен международен конкурс „Европейски бизнес награди” (European Business Awards), спонсориран от банка HSBC.
В сериозната надпревара тази година се включиха стотици компании и институции от 23 държави на Стария континент.

Международното жури е съставено от видни икономисти, университетски професори и учени,  бизнес лидери, политици, собственици на медии. Именно то определя 110 носители на приза «Рубан д' онор» - по 10 финалисти във всяка от 11-те категории за «Европейските бизнес награди». Финалът ще се състои в Лондон от 5 до 16 септември т.г.

В писмо до Банка ДСК от организационния комитет на конкурса се изтъква, че е голямо и заслужено постижение за Банката да бъде избрана да представлява България в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост”. Като финалист Банка ДСК е показала траен ангажимент на всички нива и в цялата компания към устойчиво развитие в екологично и корпоративно отношение. На журито са направили впечатление както девизът «Живей зелено!»- водещ принцип при преустройството на много поделения на Банка ДСК в цялата страна и изобщо при функционирането на банката, така и силната й привързаност към принципите и духа на корпоративната социална отговорност (КСО).

 «Именно благодарение на компании и институции като Банка ДСК – пише лично Едриън  Трип, главен изпълнителен директор на «Европейските бизнес награди» - нашите стандарти за отлични постижения в бизнеса не само се поддържат, но и постоянно се подобряват. Вашият статут като «представител на страната» (б.а. – на България) е наистина одобрение и похвала, от които вие само може да се гордеете. Той е признание, че вие давате пример за следване от другите фирми във вашата и в другите сфери на дейност в България.» 
             
Заслужава да припомним, че Банка ДСК вече е носител на две първи награди в сферата на на корпоративната социална отговорност – в най-важната категория «Благотворителност» и за иновативен (новаторски)  подход към КСО в националния конкурс на в. «Пари». Неотдавна Банка ДСК спечели наградата за „Най-зелена компания за 2010 г.” в сферата на финансовите услуги в първия национален конкурс, организиран от b2b Media.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon