новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова е "Мениджър на годината"

Виолина Маринова спечели титлата „Мениджър на годината 2013” в шестото издание на конкурса, организиран от списание „Мениджър”, в изключително оспорвана конкуренция с останалите деветима финалисти, избрани от общо 73 кандидатури.
Главният изпълнителен директор на Банка ДСК е първата жена, удостоена с приза  в единствения по рода си конкурс в България, отличаващ висши постижения в бизнес управлението.
При връчването на наградата президентът Росен Плевнелиев определи Виолина Маринова като истински лидер и визионер в банковото дело с изключителен принос за престижа и стабилността на българската банкова система.
„Това е втората награда, която получавам от ръцете на президента тази година (б.р. – Виолина Маринова бе удостоена наскоро с орден „Стара планина” I степен). За мен е изключителна чест! Аз виждам ролята си в компанията, която управлявам, като мотивация на екипа, с който работя. Един ръководител трябва да успява да мотивира хората си. Тогава идеите се превръщат в резултати”, заяви Виолина Маринова след получаването на приза.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon