новини
Новини и уведомления
News image

Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова е носител на отличието "Мисис Икономика" в тазгодишното издание на конкурса "Мистър и Мисис Икономика"

На церемония в Националния исторически музей, където бяха раздадени наградите за мениджъри в различни области на бизнеса и  икономиката, Виолина Маринова получи отличието "Мисис Икономика" и престижната статуетка "Рибарят и златната рибка". Госпожа Маринова беше отличена измежду общо 33-ма мениджъри на компании, номинирани в тазгодишното издание  на конкурса „Мистър и Мисис Икономика", който ежегодно се организира от списание „Икономика".
Победителите бяха избрани от престижно 33-членно жури, съставено от икономисти, финансисти, ректори на университети и победители в конкурса от предходните години.
Това е поредното отличие за главния изпълнителен директор на Банка ДСК. Само преди месец Виолина Маринова беше обявена за "Мениджър на годината 2013" в конкурса "Мениджър на годината" на списание "Мениджър", а през септември получи и най-високото държавно отличие – орден „Стара планина”, първа степен.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon