новини
Новини и уведомления
News image

Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова получи Почетния знак на държавния глава на Република България

На церемония в Гербовата зала на „Дондуков” 2 президентът Георги Първанов връчи Почетния знак на държавния глава на главния изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова. Отличието беше връчено по повод 60 години от създаването на Банката. Виолина Маринова, председател на Управителния съвет на Банка ДСК и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, получи отличието за изключителния й принос за развитието и стабилността на банковата система в България, за дългогодишния й опит в банковото дело, намерил признание в страната и в чужбина и за особените й заслуги и лично участие в утвърждаването на Банка ДСК.
Почетен знак на държавния глава получи и д-р Шандор Чани, председател и главен изпълнителен директор на Банка ОТП Унгария, за изключителния му принос при преобразуването на Банка ДСК след приватизацията й от Банка ОТП, както и за особени заслуги в доброто ръководство и финансовите успехи на Банка ДСК.

Виолина Маринова посочи, че създадената преди 60 години като влогонабирателна институция, днес ДСК е модерна банка, има най-голямата клонова мрежа и най-голямата клиентска маса в България. „Това за нас е една отговорност и винаги ще се стараем да бъдем стабилни, каквито сме, защото ние работим за стабилността на банковата система, в която никой не се съмнява”, каза Маринова.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon