новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Две години успешна дейност на финансовите консултанти на Банка ДСК

По-близо до клиентите, по-удобно за клиентите 
         
През месец октомври т г. се навършват две години, откакто  Банка ДСК създаде  специално за своите сегашни и бъдещи клиенти екип от финансови консултанти.  Това са служители, които представят продуктите и услугите на Банката на клиентите и им предлагат необходимите консултации, свързани с личните или фирмените им фи-нанси,  в удобно за тях време и място. 

През 2006 г. Банка ДСК създаде екип от 17 финансови консултанти, разпределени в 5 града в страната, а само две години по-късно - през 2008 г., екипът от консултанти наброява вече близо 100 специалисти в над 20 града из цяла България.

Финансовите консултанти  предлагат на клиентите пълното разнообразие от банкови продукти и услуги на Банка ДСК. Така клиентът може да бъде обслужен в своя офис или дом, без да се налага да посещава определен бан-ков салон,  може да получи подробна информация за условията на определен продукт, необходимите докумен-ти за кандидатстване, както и съдействие при попълването на документи и формуляри.

За две години Банка ДСК успя да изгради един стабилен екип от млади, динамични и амбициозни хора, които да правят продуктите й още по-достъпни за клиентите. Финансовите консултанти имат сериозен принос към успеха на Банката и цифрите показват, че това е един от най-бързо развиващите се канали за дистрибуция на Банка ДСК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon