новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Диана Митева ще изнесе презентация по време на кръгла маса с участието на министър-председателя на Република Унгария

Диана Митева, изпълнителен директор на Банка ДСК и член на Управителния съвет на Българо-унгарската търговска камара, ще изнесе презентация по време на кръглата маса с участието на министър-председателя на Република Унгария Ференц Дюрчан, организирана от Камарата, съобщиха от банката. На форума ще бъдат споделени унгарският бизнес опит и най-добрите практики, които унгарските компании следват в своята дейност.
Банка ДСК, чийто едноличен собственик е най-голямата банкова институция в Унгария – Банка ОТП, е един от най-активните членове на Българо-унгарската търговска камара.
Българо-унгарската търговска камара е сдружение с нестопанска цел, обединяващо български търговски дружества с унгарско участие и унгарски търговски представителства, действащи на територията на Република България, както и други фирми с интереси в двустранните търговски отношения.
Унгария е на четвърто място сред най-големите инвеститори за 2006 и 8-ми по големина инвеститор за годините на прехода. Ръстът на преките инвестиции в България за първото полугодие 2006 спрямо първото полугодие на 2005 е 74 %.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon