новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК стана банка на годината в България

Банка ДСК е обявена за банка на годината в България в традиционната годишна класация „Награди 2010 за банка на годината" на британското списание The Banker . Главен изпълнителен директор на отличения трезор е Виолина Маринова.
Наградите за 2010 г. се присъждат за последователно успешно представяне на финансово-кредитните институции в трудните кризисни времена. Те се основават на подробна и разнообразна информация, включваща информация за растежа, конкретни данни за цялостното представяне на банката, водещи инициативи, предприети през последните 12 месеца в областта на технологичното обновяване, сливанията и/или въвеждането на пазара на нови продукти.
В глобалното класиране за банка на годината бе избрана Standard Chartered, която бе обявена още за най-добрата банка на Азия. Intesa Sanpaolo пък бе определена за най-добра банка на Западна Европа, а Erste Group спечели приза на Източна и Централна Европа. Банка на годината за Америка и за Африка стана Santander. В Близкия изток победител е National Bank of Kuwait.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon