новини
Новини и уведомления
News image

ДСК с приз "Най-добра банка за 2010 г."

Банка ДСК бе отличена за "Най-добра банка за 2010 г." и "Най-печеливша банка за 2010 г." от фондация "Банки Инвестиции Пари". Организаторите раздадоха 14 финансови отличия, като "Най-добро пенсионно осигурително дружество" отиде за ПОК "Доверие". В категорията "Държава - най-голям инвеститор" наградата грабнаха САЩ. Като "Банка с най-ниско рискова политика" пък бе определена Търговска банка Д, която получи и приза за "Най-добре управлявана банка". В категорията за "Най-бързо развиваща се финансова институция " бе отличена Корпоративна търговска банка.
Според организаторите миналогодишните награди за "Най-добрите финансови продукти" са успели да популяризират продуктите и да стимулират разработването и лансирането на нови с доказани ползи за клиента. Така за най-добър депозит бе отличен "Депозит форекс" на Обединена българска банка. В категория "Инвестиционни продукти" УниКредит Булбанк бе наградена за "Спестовен план Pioneer". В категорията "Кредитни продукти" Емпорики банк България получи приз за "Ипотечен кредит с фиксирана лихва". Виртуалната карта MASTERCARD на Юробанк и Еф Джи България бе отличена за "Иновативност и качество", като същият продукт спечели и за "Най-добър финансов продукт на годината".
Онлайн платформа за продажба на застраховки www.24ins.bg на Брокер Инс пък получи признание за "Електронни финансови продукти". В категория "Комбинирани финансови продукти" наградата взе "ДСК Възможност ", който е съвместен продукт между "Групама" животозастраховане и Банка ДСК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon