новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК - най-добра банка

 

ДЗИ е най-добрият застраховател у нас, сочи анкета на GFK-България, направена сред 1 000 граждани от цялата страна, на възраст над 15 години. 45,5% от запитаните са посочили като най-добър застраховател ДЗИ, като с този резултат компанията излиза на първо място по този показател. На второ място според българите е "Алианц България", за който гласа си са дали 12,3% от анкетираните. На поредната позиция е застрахователната компания "Булстрад" с 3,4%, следвана от "Орел" с 3% от гласовете. Петото място заема „Витоша" с одобрение от 2,3 процента.
Банка ДСК пък получава доверието на българите като най-добра банка, показват резултатите от проучването. Трезорът, ръководен от Виолина Маринова е получил 36,4% от гласовете на включените в анкетата граждани. Разликата с втората в класацията Обединена българска банка (ОББ) е много голяма. За ОББ своето одобрение са дали 13,8% от запитаните. На трето място се нарежда „Булбанк" с 4,4% от гласовете. Четвърта е „Пощенска банка" - с 3,8%, пета е „Биохим" - с 3,7%, а шеста „Хеброс" - с 3,5% от гласовете.
Сред мобилните оператори най-голямо одобрение е получил „М-Тел", който се ползва с одобрението на 47,4% от запитаните. „ГлоБул" е на втора позиция с 25,9% от гласовете на анкетираните. На третото място е „Вивател", която е получила 2,1% одобрение.


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon