новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК - най-добра банка, ДЗИ - най-добър застраховател - в. Пари

Банка ДСК е най-добрата банка, смятат хората у нас, сочи анкета на GFK-България, направена сред 1000 случайно избрани граждани от цялата страна на възраст над 15 години. Като най-добрия застраховател анкетираните определят ДЗИ. Запитаните са отговорили на зададените им въпроси под формата на интервюта, проведени в домовете им.
Банките фаворити сред анкетираните български граждани са Банка ДСК, ОББ, Булбанк, Пощенска банка, HVB Bank Biochim и Хеброс Банк. Банка ДСК, чийто главен изпълнителен директор е Виолина Маринова, е получила одобрението на 36.4% от включените в анкетата. За ОББ одобрението си са дали 13.8% от анкетираните. На трето място е поставена Булбанк с 4.4% от гласовете. Следва Пощенска банка - с 3.8%, пета е HVB Bank Biochim - с 3.7%, а шеста - Хеброс Банк - с 3.5% от гласовете.
Сред застрахователите най-голямо одобрение има ДЗИ, чийто прокурист е Валери Алексиев, с 45.5%. ЗПАД Алианц България е привлякло одобрението на 12.3% от анкетираните. Следват Булстрад - с 3.4%, и Орел - с 3% одобрение. На пето място е ЗАД Витоша с одобрение от 2.3%.
Освен банки и застрахователи анкетираните са дали предпочитанията си и за мобилните оператори. Най-голямо одобрение е получил М-Тел - 47.4%. Разликата с втория - GloBul, е съществена. GloBul е получил гласовете на 25.9% от анкетираните. На третото място е стартиралият миналата година VIVATEL с 2.1% одобрение.

Автор: Валентина ИЛИЕВА


 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon