новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Започнаха тържествата по честване на 60-годишнината на Банка ДСК

Тази година Банка ДСК празнува 60 години от своето създаване през 1951 г. като Държавна спестовна каса - единствената влогонабирателна и кредитна институция за населението.  През 1998 г. тя е преобразуване в търговска банка, а през 2003 г. става собственост на унгарската Банка ОТП.
В края на месец август начало на тържествата по повод годишнината на най-старата кредитна институция в България  даде Регионален център Варна на Банката с четвъртото издание на единствената по рода си ветроходна регата Match Race Melges 24. Регатата, която  се проведе в акваторията на Варненския залив, се осъществи и с подкрепата на «Частно банкиране» на Банка ДСК. Зрителите – клиенти, служители и партньори на Банка ДСК се насладиха на приятната атмосфера, създадена от „Частно банкиране”на Банка ДСК и варненския яхт-клуб. Купата на победителя в регата връчи изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева, която изтъкна, че Банка ДСК умело съчетава богатия си опит и 60-годишни традиции с новаторство в обслужването, технологиите и банковите продукти, важен елемент от които е и Частното банкиране на Банка ДСК.
Честванията  на годишнината продължиха в началото на месец октомври в Пловдив. Празничната вечер започна в Драматичен театър Пловдив с представлението на Камен Донев „Възгледите на един учител за народното творчество". Тържеството продължи с градинско парти, на което присъстваха освен главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова и част от Управителния съвет на институцията, митрополит Николай Пловдивски, Главният регионален мениджър на Регионален център Пловдив Борислав Василев, който беше и домакин на събитието, така също настоящи и потенциални клиенти на Частно банкиране и представители на пловдивската общественост.

Честванията на годишнината в останалите регионални центрове на Банка ДСК предстоят.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon