новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Застрахователното и животозастрахователното дружества на "ДСК Гаранция" вече се казват "Groupama Застраховане" и "Groupama Животозастраховане"

Двете компании на Groupama в България се формираха, след като през септември 2008 г. френският застраховател придоби 100% от  „ОТП Гаранция” – застрахователното дружество на унгарския собственик на Банка ДСК, Група ОТП.  Освен в България,  международната компания придобива и всички бизнес направления на „Гаранция” в Унгария, Румъния и Словакия, като общата инвестиция в четирите държави се оценява на 617 млн. евро.

При дейността си в България компанията  цели да запази дългосрочни партньорски отношения с Банка ДСК.  Банката, в качеството си на застрахователен агент, е дистрибутор на продуктите на компаниите на Groupama за имуществено застраховане и животозастраховане. Groupama има сключено стратегическо споразумение за разпространение на своите продукти с Банка ДСК, като в момента в клоновете на Банката се предлагат застраховките на Groupama. Очакванията са в края на 2010 г. банковите точки за продажба на полици да достигнат 100.        

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon