новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Златни мартеници за бизнеса

На тържествена церемония вчера в София съюз „Произведено в България" обяви престижните отличия „Златна мартеница за 2006 г."
Министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров връчи наградите - златно-сребърни мартеници, изработени от Монетния двор, кристални плакети и грамоти.
фирмата „Спарки Елтос" АД - Ловеч, получи приза в категорията „Български производител". Предприятието, създадено още през 1961 г., е единственият у нас производител на висококачествени професионални електроинструменти, изтъкна председателят на „Произведено в България" Христо Друмев.
„Шишеджам/Тракия глас България" стана носител на приза за постижения в икономическото коопериране. Турската компанията е отличена за впечатляващата си инвестиция „на зелено". Тя вложи у нас около $ 220 млн. в три завода за домакинско, плоско и преработено стъкло, както и за огледала.
В надпреварата сред финансовите институции се наложи Банка ДСК като трезор с най-голяма клонова мрежа и безспорен лидер в кредитирането на малкия и средния бизнес. Наградата получи гл. изпълнителен директор на трезора Виолина Маринова.
Златна мартеница за журналистика получи Валентина Крушкина от БНТ за серия репортажи.
След като и четирите награди бяха поети от дамски ръце, Овчаров отбеляза, че тазгодишната церемония е особено красива, като съчетава женското начало и настъпването на пролетта. На церемонията присъстваха шефът на БНБ Иван Искров, гл. секретар на банката Петко Кръстев, бизнесмени и политици.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon