новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова получи наградата "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година

На официална церемония на 25 януари 2017 г. бяха връчени наградите за банково, финансово и индустриално управление за 2016 г. на името на един от най-големите банкери и финансисти в българската история Атанас Буров. Наградите на Фондация "Атанас Буров" се присъждат на български индустриалци, банкери и финансисти, които чрез работата си подобряват имиджа на страната и повишават нейната конкурентоспособност.

Изпълнителният директор на Банка ДСК и ръководител на направление „Финанси и планиране“ Доротея Николова стана носител на приза "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година.

Това е поредното признание за г-жа Николова, която бе удостоена с наградата "Банкер на годината" за 2015 г. на наградите „Банкер на годината“ на в. Банкерь, а през юни 2016 г. получи голямата награда за цялостен принос във финансовата функция в конкурса за най-добри финансови специалисти на България – CFO на годината 2016.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon