новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Клиентите на Банка ДСК използват услугите на мобилното банкиране чрез всички смарт устройства


Банка ДСК е лидер по предоставяне на високотехнологични решения за банкиране и задава тенденциите в областта. Като отчита характеристиките на потреблението на смарт устройства в България  - повече от 2 000 000 българи използват подобни продукти, ръст от 73,5%  в употребата на смартфони в страната за 2013 г., над половин милион притежатели на таблети, Банката предлага ново решение за своите клиенти. 
От тази седмица като допълнение на Android, iOS и Windows 8 смартфони, Windows и iPad таблети, собствениците на Android таблети също могат да свалят приложението за мобилно банкиране DSK Smart HD. С това допълнение в Google Play Store Банка ДСК реализира пълната планирана гама от смарт устройства, които могат да инсталират и ползват новото приложение.
Над 500 000 потребители на онлайн банкирането ДСК Директ  могат да се възползват от DSK Smart HD и използват следните услуги: информация и достъп до средствата си, детайли и движения по разплащателни, спестовни, депозитни сметки, остатъци, вноски и падежни дати на кредити. Клиентите извършват трансакции между свои сметки, заплащат битовите си услуги към доставчици в България, лесно откриват най-близките банкомати или банкови офиси. В таблетните версии на DSK Smart е налично и богато графично представяне на операциите.
Предстои да бъдат разширени възможностите на приложението. Специалистите от Банка ДСК не спират да го обогатяват с нови услуги и функционалности, защото удовлетвореността на клиентите е главния им приоритет. Наградата на Банка ДСК за „Най-добра интернет банка през 2013 г.” доказа още веднъж професионализма и качеството на предлаганите й услуги.

 


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon