новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Коледна кампания за картодържателите на MasterCard PayPass и Maestro PayPass

На 25 ноември беше представена съвместната инициатива „Сбъдни желание“ на MasterCard и търговска верига Пикадили. Кампанията е насочена към притежателите на карти MasterCard PayPass и Maestro PayPass, които ще могат да съчетаят удобното и бързо плащане с възможността да направят един прекрасен жест. При плащане с MasterCard PayPass или Maestro PayPass карта в магазини Пикадили или Пикадили Daily всеки клиент получава кутия какаови трюфели ”Делез”, а всяка безконтактна трансакция ще приближи някой от касиерите на магазини Пикадили и Пикадили Daily до сбъдването на коледното им желание. В края на инициативата двадесетте служители на Пикадили, реализирали най-много безконтактни транзакции, ще бъдат наградени от MasterCard с възможност да осъществят мечтата си.
По време на кампанията картодържателите на Банка ДСК могат да пазаруват в търговска верига Пикадили с представената в началото на октомври  първа безконтактна дебитна карта на Банка ДСК Debit MasterCard PayPass.  Безконтактните карти MasterCard PayPass са бърз, сигурен и удобен разплащателен инструмент, който позволява на потребителите да плащат за стоки на стойност по-малко от 25 лв. само с едно приближаване на картата към ПОС терминала, без да се налага да въвеждат ПИН код. Безконтактните плащания MasterCard PayPass предоставят на картодържателите по-голям контрол и многослойна защита и могат да се използват в повече от 1.6 милиона търговски обекти по света – в 33 държави в Европа и 60 страни по целия свят, както и за плащания на ПОС терминал в 35.9 милиона локации по света.
Инициативата ще продължи от 25-ти ноември до 5-и януари 2014 г. в магазините  Пикадили и Пикадили Daily в цялата страна.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon