новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Конкурсът „ИТ проект на 2017 г.“ - с нови категории и отворен за кандидатстване

 
Инициативата се организира от в. Computerworld с подкрепата на Банка ДСК

Традиционният конкурс „ИТ проект на годината”, организиран от в. Computerworld с подкрепата на Банка ДСК, е отворен за кандидатстване. Целите на конкурса са да бъдат откроени най-значимите, мащабни и ефективни ИТ проекти през 2017 г. и да се популяризира опитът в изграждането на информационни решения, натрупан в българските компании, предприятия и институции в национален мащаб през съответната година на провеждане на конкурса.

ИТ проектите следва да описват успешно внедрени през 2017 г. и вече доказали резултатността си информационни системи и решения. С оглед навлизането на информационните технологии във всички сфери на икономиката и държавното управление и стимулирането на повече предприятия от различни сектори да представят успешно внедрени технологични решения, тази година за първи път са предвидени 9 отделни категории в конкурса, а именно:

- Централна администрация
- Местна власт
- Образователни институции
- Здравеопазване и фармацевтика
- Телекомуникационни и комунални услуги
- Финансов сектор
- Производство и търговия
- Транспорт и логистика
- ИТ проекти реализирани в чужбина

Четиринадесетото издание на инициативата се организира от вестник Computerworld България и за десети пореден път ще бъде подкрепена от Банка ДСК.

През 2016 г. в надпреварата се включиха 21 кандидатури, 9 от които се състезаваха в публичната сфера и 12 – в частния сектор.

От 2008 г., когато Банка ДСК за първи път подкрепи инициативата, в печатното и електронното издание на медията са публикувани над 220 проекта, а от началото на конкурса през далечната 2004 г. броят им надхвърля 300.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon