новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Кредитните карти на ДСК с 0% лихва до февруари

Банка ДСК предлага специален подарък на своите клиенти - нови, още по-атрактивни промоционални лихвени условия по кредитните карти MasterCard Galaxy и Visa Galaxy, издавани от банката като от 1 ноември 2006 г. до февруари 2007 г., в продължение на три месеца, Банка ДСК предлага 0% лихва по кредитните карти. Това съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
Всяка кредитна карта MasterCard Galaxy и Visa Galaxy, издадена в периода 1 ноември 2006 г. - 1 февруари 2007 г., е освободена от лихва за всички извършени с картата трансакции - тегления на банкомат и плащания в търговски обекти.
Промоцията е валидна до 10 февруари 2007 г. за карти MasterCard Galaxy и до 20 февруари 2007 г. за карти Visa Galaxy. Промоционалният лихвен процент е само една малка част от привилегиите, които получава всеки картодържател, използващ кредитна карта MasterCard Galaxy или Visa Galaxy на Банка ДСК, която предлага удобство, сигурност и независимост навсякъде по света. След промоцията стандартната лихва е само 14,95%. Допълнителните бонуси при активно използване на картата след края на промоцията - минус 1,5% лихва при извършване на 5 трансакции на обща стойност 500 лв. в рамките на един месец. Кредитъ е без краен срок за погасяване, а лимитът се подновява след всяка извършена вноска по кредита. Няма такси, както за откриване на сметката, за издаване на картата, за първата година, таки и при покупка на стоки и услуги в търговски обекти и в Интернет. Банката предлага и безплатна застраховка „Помощ при пътуване" в чужбина, независимо дали картата е използвана в чужбина.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon