новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Награди и нови длъжности за членове на ръководството на Банка ДСК

 Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова бе отличена с престижната унгарска награда  „Андраш Фай”. Този приз й бе присъден за нейния принос в успешното функциониране на Група ДСК,  за  изготвянето на финансови анализи и отчети от най-високо качество.

Наградата на г-жа Николова бе връчена  лично от д-р Шандор Чани, председател на Борда на директорите и главен изпълнителен директор на унгарската Банка ОТП – едноличен собственик на Банка ДСК, по време на честването в Будапеща на Световния ден на спестовността.

Носител на отличието „Андраш Фай” преди две години стана Виолина Маринова, председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Банка ДСК, за нейния изключителен принос и лично участие във финансовите успехи на Банка ДСК и за организационната и ръководна консолидация на Банката.

Наградата в памет на Андраш Фай – бащата на спестовното движение в Унгария, е учредена през 1984 г. от Банка ОТП.  Изключителна фигура от ерата на реформите в Унгария през XIX в., Андраш Фай е създател на историческия предшественик на Банка ОТП – Първа Пещенска национална спестовна каса, която започва да функционира през 1840 г.
                       

***        ****           *****    *****

От 14 ноември т.г.  членът на Управителния съвет на Банка ДСК Мирослав Вичев е и изпълнителен директор на Банката като ръководител на направление "ИТ и операции".

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon