новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Национално финансово изложение “Финанси за всеки” ще се проведе от 1 до 3 декември - Български икономически форум

 

Първото национално финансово изложение “Финанси за всеки” ще се проведе в Националния дворец на културата, съобщиха организаторите за Агенция “Фокус”. Проявата е от 1 до 3 декември, в навечерието на празника на банкера – 6 декември. Организаторите на изложението целят да покажат ползата от едно подобно събитие, като дадат възможност на потребителите за кратко време, на едно място, да се ориентират в предлаганите услуги на финансовия пазар и да получат информация, с която да могат да сравнят услугите на различните финансови институции.
Под един покрив ще се съберат над 30 компании - банки, застрахователни и инвестиционни дружества, инвестиционни посредници, лизингови компании и пенсионни фондове. В рамките на трите дни на събитието всеки ще може обстойно да се запознае с инвестиционните посредници, да се информира относно условията и лихвите по кредитите и депозитите, които се предлагат, да научи кои са най-изгодните възможности за увеличаване на спестяванията, както и да получи по-добра ориентация в пазара на застраховки. Организаторите считат, че за малките и средни предприятия интерес ще представляват кредитните услуги на банките и условията на лизинговите компании.
Изложението ще бъде официално открито на 1 декември в 10 ч. от подуправителя на Българска народна банка Цветан Манчев и председателя на Комисията по финансов надзор Апостол Апостолов. Веднага след това Цветан Манчев ще приветства и участниците в конферентната програма, която ще съпътства първия ден на събитието. В рамките на конферентната програма Банка ДСК ще представи възможностите за кредитиране на малки, средни и микропредприятия, както и проектното финансиране на Mall of Sofia. Представители на Обединена българска банка (член на NBG Group) ще разгледат възможности за сътрудничество с агенции за недвижими имоти и строителни компании. Ще има презентация и на инвестиционния посредник Делта сток, който ще представи две от своите платформи за търговия - Делта Брокер и Делта Трейдинг. Презентациите ще бъдат насочени както към тесни специалисти, така и към широката публика.
Достъпът до цялото изложение, включително конферентната програма, ще бъде безплатен.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon