новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Нова корпоративна визия на Банка ДСК


Цанка СЕМЕРДЖИЕВА
С нова корпоративна визия е Банка ДСК, която е част от ОТР group. Клиентите ще усетят промяната още от днес не само по бланните и всички банкови документи, които са с ново лозо, а и с това, че новостите ще са навсякъде във финансовата институция.
Изключително динамична, Банка ДСК се променя непрекъснато, което налага освежаване на марката и имиджа. Единната визия на всички банки от групата правят ОТР разпознаваема за клиентите й от различни държави. Стабилност, доверие и перспективност внушава обновената визия на институцията. Стремежът е тя покрие все по-високите изисквания на младите хора за иновативност и динамика. Банка ДСК е една от двете в системата на ОТР, която ще запази своето име. Това е продиктувано от твърде голямата популярност, значимостта й като търговска марка и големият й пазарен дял в страната.
Утвърденото вече доверие към нея я кара да има амбиции да се превърне в синоним на първокласно обслужване. Доверието е в основата на ценностната й система, а то е заслужено с бързина, удобство, индивидуално отношение и разнообразие от услуги. Всичко това клиентите ще открият в изцяло новия подход на служителите.
Никой в Банка ДСК не се съмнява в успеха на новото лого, в което името й присъства с традицията, но и със символика, внушаваща партньорство, сигурност и желание за промяна според нуждите на клиентите. Тя предлага съвременни финансови решения и продукти, съобразени с техния начин и ритъм на живот.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon