новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Нови възможности за банкиране с платформата ДСК Директ

Паралелно на мобилната версия, Банка ДСК е от малкото банки с пълна функционалност на електронното банкиране, която може да се ползва също от мобилен телефон. Банка ДСК осигурява на своите клиенти допълнителни възможности за интернет банкиране на адрес www.dskdirect.mobi . Сега вече клиентите имат връзка със средствата си в Банка ДСК и чрез мобилния си телефон.
Чрез мобилния си апарат клиентите, които са абонати на платформата за електронно банкиране ДСК Директ, могат:
• Да проверят наличността и движенията по сметките си (последните 10 операции);
• Да получат детайлна информация за вида на картите си, срока на валидност и последните 10 извършени транзакции;
• Да се информират за състоянието на наличните си кредити;
• Да прехвърляте средства от и по Спестовна компонента и Виртуална карта.
Все повече мобилни апарати, освен стандартния интернет от мобилните оператори – поддържат и безжична интернет свързаност към публични интернет точки (безплатни) Wi-Fi зони. Такива места са хотели, кафенета, ресторанти и т.н. Сърфирането в интернет през такива публично-достъпни точки е безплатно за клиентите. Особено удобство представлява наличието на такава връзка на плажа, в кафенето, когато пиете сутрешното си кафе. Мобилната версия е с оптимизирана резолюция за екрана на мобилен апарат и е достъпна от всеки телефон с настройки за Интернет и браузър, който отваря HTML страници.

За удобство на ползвателите на виртуални срочни депозити, освен едномесечните срокове,  са въведени възможности за по-дългите срокове - 3, 6 и 12 месеца на Виртуалния срочен депозит в трите валути BGN, EUR, USD с приложим промоционален лихвен процент.

Платформата ДСК Директ дава възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез  ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представите на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.
Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 28.07 – 11.08.2009 г. и спечели още един!”На 12.08.2009 г. чрез жребий ще се определят 15 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране .

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon