новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Нов офис Частно банкиране на Банка ДСК в Благоевград

От май Банка ДСК стартира предлагането на своята ВИП услуга Частно банкиране в Благоевград
Дейността Частно банкиране на Банка ДСК има за своя основна цел задоволяването на нуждите на първокласните клиенти на Банката чрез предлагане на индивидуални решения и персонално отношение от страна на специално обучените банкери.
Основните предимства на услугата Частно банки-
ране са:
• Индивидуално обслужване от личен консултант. Личният банков консултант е на разположение по всяко време и може да посети клиента в неговия офис или дом.
• Структуриран процес на предлагане на инвестиционни услуги за оптимизиране управлението на личните средства на клиента.
• Обособена зона за срещи в банката, която гарантира бързо, комфортно, качествено и конфиденциално обслужване.
• Специални условия по
банкови продукти на Банка ДСК.
• Гъвкави предложения за решения на нестандартни финансови ситуации.
Отношенията между консултанта Частно банкиране и клиента са лични и доверителни, всяка сделка е уникална, планира се според нуждите на конкретния клиент.
Клиентите, ползващи услугата Частно банкиране, получават специални условия по банковите продукти и изчерпателна информация за новости в продуктите и услугите на Банка ДСК.
Те могат да разчитат на професионално управление на финансовите средства, инвестиционни и финансови консултации, гъвкави решения на нестандартни финансови ситуации, както и на достъп до международните финансови пазари.
Частното банкиране е дейност, която Банка ДСК развива успешно в цялата страна със специално обособени зони в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Благоевград.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon