новини
Новини и уведомления
News image

Нов продукт – преподавателска кредитна карта DSK-ITIC Credit

Банка ДСК  и Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО) създадоха съвместна кредитна карта с логото на MasterCard – DSK-ITIC Credit. Новата кредитна карта DSK-ITIC Credit съчетава в себе си предимствата на банкова кредитна карта MasterCard и на преподавателска идентификационна карта ITIC. С нея, клиентът може да се идентифицира като преподавател, което му дава възможност да се възползва от преференциите, предлагани от ко-бранд партньора АПАО:
- Преференции при пътуване – специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки при настаняване в хостели и хотели, преференциални цени за застраховки при пътуване;
- Преференции в чужбина – ползване на отстъпки в над 3 000 обекта по света, музеи, културни и исторически забележителности, кина, галерии, театри, ресторанти, заведения и др.;
- Преференции в България – предоставяне на над 1 000 преференции в България в най-разнообразни области.
Картата е предназначена за преподаватели на редовна практика във висши, средни и основни учебни заведения, лектори на трудов договор, както и преподаватели на редовна практика в езикови школи, членки на Оптима. 
Клиентите могат да се възползват от преференциална годишна такса, както и възможност за одобрение на кредитен лимит без обезпечение. Процедурата за кандидатстване е максимално улеснена, като за карти с лимит до 1 000лв. не се извършва анализ на дохода.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon